header

Museum

Puch Museum
De complete verzameling van gewone en zeldzame Puch types kunt u vinden op deze website en zijn vanaf 2009 te bezichtigen in Leo zijn eigen Puch museum aan de Bovendijk in Wateringen. Op het moment worden de stallen omgebouwd tot gezellige ontvangstruimte en museum. In dit museum zullen vele bekende maar ook zeldzame Puch types worden tentoongesteld in de sfeervolle omgeving van een oude boerderij aangekleed met allerlei antieke accessoires.

Het begin
Leo sleutelt al vanaf z’n twaalfde aan brom- en snorfietsen en runt samen met zijn zoon Jeroen van Kester een succesvol tweewielerbedrijf voor fietsen en bromfietsen in Wateringen. Kester2Wielers is een echt familiebedrijf en is al 40 jaar een begrip in de regio.

Puch gek
Leo heeft veel verschillende merken langs zien komen in zijn carrière maar hij heeft zijn hart verpand aan de Puch. De brommers komen overal vandaan. Hij reist regelmatig naar beurzen in Oostenrijk waar het merk Puch oorspronkelijk vandaan komt. Verder speurt hij het internet af naar modellen die hij nog niet heeft. Mensen weten hem tegenwoordig ook te vinden als ze een oldtimer willen verkopen.

Het museum van Leo Kester.

Vakwerk
Leo knapt al zijn oldtimers zelf vakkundig op waarbij het frame opnieuw wordt gespoten. Accessoires worden opnieuw verchroomd en de Puch wordt nauwkeurig in originele staat gerestaureerd. Uiteraard worden ze ook motorisch geheel gereviseerd.

Reparatie
U kunt bij Leo zijn tweewielerbedrijf Kester2Wielers ook terecht voor reparaties aan uw oldtimer. Neem altijd even van te voren contact op om een afspraak te maken.

Links sidebar

ReserverenFotoboekGastenboekModellenMuseum