header

Gastenboek

Vul hier uw reaktie in:

31 Responses to “Gastenboek”

 • Leonard Stolk:

  10 juli 2021

  Met een groep van 6 man deze dag met Leo en Jan een geweldig leuke rit door het Westland gemaakt ter gelegenheid van onze vriend die 70 werd. Het was een hele leuke middag. De organisatie was top. Leo en Jan lieten ons de mooie plekjes in het Westland zien, dat zij zo te merken op hun duimpje kenden. Eerst hadden wij de tocht zelfstandig willen maken. Niet doen! Leo en Jan zijn onmisbaar om de weg te wijzen, technische problemen te verhelpen en om je veilig door het Westland te loodsen. Al na enige meters rijden was het weer net als ongeveer 50 jaar geleden. De lucht van gemengde smeer, de sensatie van het Puch rijden. Kortom, een hele leuke middag. Leo en Jan dank voor de uitstekende en veilige begeleiding.

  Leonard Stolk, Hendrik-Ido-Ambacht, 10 juli 2021

 • Ron Marchetti:

  Bedankt Leo
  Was een topdag, iedereen gepucht met een big smiley.
  Superweertje perfect uitgekiend en ook lekker gegeten en daarna nog ff uitbuiken en slap ouwehoeren,even alle andere dingen vergeten en lekker vermaakt. Toppie.

 • Jerry Meijer:

  Beste Leo en Albert, zaterdag 20 juli 2019
  Mijn zwager wilde zijn laatste kroonjaars-viering nog eens beleven. Met een kern van vrienden streken wij neer bij het Puch museum. Alleen de uitstalling maakte mij al wild.
  Nooit gedacht, niet gehoopt, niets verwacht.
  Jij maakte het mogelijk: ik omklemde mijn liefde uit juni 1964 en gaan…
  Jouw vlootje van MV 50’s deed het opperbest.
  Minstens zo mooi was de fantastische route door ons Westland.
  Dit wordt lang en flardsgewijs wegdromen. Een onuitsprekelijk gevoel.
  Dank je wel Leo en Albert, zeker ook bedankt Ton,
  Jerry

 • Verweij:

  Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad! Het museum vol oude puchjes was erg indrukwekkend. Jan had een prachtige route uitgestippeld, door dorpjes en parkjes en het was reuze gezellig!! Zowel voor ervaren motorrijders, als voor degene die nog nooit op een scooter gereden hadden.

  Echt een aanrader!

  Veel liefs, familie Verweij

 • Arie Booman:

  Voor 60e verjaardag Puchtour cadeau gekregen. Zondag 21 mei was het zover. Eerst rondkijken in het museum en koffie drinken. Toen met z’n zessen de tour: drie op Puch-maxi’s en drie op Puchs met versnellingen.
  Prachtige trip langs Het Woud, door Schipluiden en Maasland. Via de Zuidbuurt naar Vlaardingen en langs de Waterweg terug naar Maassluis. In restaurant ’t Oeverbos lunch en daarna even langs bij m’n schoonmoeder (in Maassluis). Tussen de kassen door terug naar Wateringen.
  Binnen een seconde nadat ik was opgestapt, voelde het al weer vertrouwd. En dat, terwijl het toch zo’n 40 jaar geleden was dat ik Puch reed. Ook de route door het Westland was één en al herkenning, want ik woonde vroeger in Den Haag, pal tegen het Westland aan.
  Het was echt een FANTASTISCHE dag!

 • Joop Banis:

  Voor mijn vaderdag kreeg ik een puchtour van mijn kinderen aangeboden die ik op 30 juli samen met mijn zoon en schoonzoons en vriend heb gedaan. Wat een heerlijke ervaring was dat . Oude tijden herleven . We werden door Leo met koffie ontvangen en kregen een rondleiding door het museum. Schitterend al die modellen nooit geweten dat er zoveel waren. Ik had zelf toen ik 16 jaar was een puch voor mijn verjaardag gekregen en heb daar heel wat kmś plezier van gehad samen met mijn vrienden en vriendin .Na een 2 uurtjes toeren door het mooie Westland hebben we heerlijk geluncht . Bij terugkomst bij het Puchmuseum hebben we nog wat gedronken en nagepraat. En daar zag ik ook nog een puch kikkerbek die veel op die van mij leek. We namen afscheid van Leo en bedankten voor de super leuke dag die we zeker nog een keer gaan doen. En wat een reuze verassing toen ik een maand later de puch die ik bij Leo had gezien voor mijn verjaardag kreeg van mijn vrouw en kinderen en schoonzoons.Stiekem georganiseerd door mijn dochter die kontakt hield met Leo .Wat zullen ze allemaal een voorpret hebben gehad . Dus vanaf nu regelmatig heerlijk toeren .

 • Marina:

  Afgelopen zondag met onze woensdagavondvrienden en aanhang een geweldige middag gehad!!
  Leo en Jan bedankt, het was helemaal super, hebben gehuild van het lachen en zijn wonder boven wonder allemaal weer heel aan de bovendijk teruggekeerd.
  Gastvrij ontvangen met koffie, afgesloten met een gezellige borrel.
  Echt voor herhaling vatbaar!!!
  Dus dat gaan we ook zeker doen!!!!!!!!

 • 13 Meiden:

  28-6-2015

  2 Vriendinnen waren 40 geworden, dus met de meidengroep iets leuks ondernemen!
  Aangezien ik al een keer was wezen puchen met mijn zus, zwager, broer, schoonzus, mijn man en mijn moeder (voor haar 65ste verjaardag) (wat ook een top dag was met een super leuke rit) dachten we hé dat gaan we doen!
  Zondag de 28ste was het zover.
  Eerst koffie/thee met taart en toen leren rijden op een schakelpuch!
  Nou dat was natuurlijk al een hele klus!
  Een vriendin reed zelf even op 1 wiel, wat een lol zeg!
  Maar wat Leo en die andere man (sorry ben even je naam vergeten) zeker niet hadden verwacht (denk dat ze ook geen groepen met alleen meiden meer aannemen. hihi) is het toch bij de meeste gelukt en kon na ruim een half uurtje oefenen de toch beginnen!
  Het weer was top, leuke route!
  We hebben allemaal heel erg genoten!

  Leo bedankt! Groetjes, 3 Silvia’s, Cindy, Karin, Martine, Helma, Wanda, Monique, Esther, Diane & Chantel.

  Zeker voor herhaling vatbaar!

 • Fam Helderman:

  Leo en Jan.
  Bedankt voor jullie gezellige gastvrijheid.
  Wat hebben wij allemaal gisteren enorm genoten van de “knorrende “Puchrit door de Westlandse polders en daarbuiten. Het was geen dorstig weer. MAAR ,daar drinken wij op…. Ben- zine

 • Marco Reijm:

  Afgelopen zaterdag 11 april 2015 was er een vrijgezellen feest georganiseerd voor mij .
  Niet wetende wat de bedoeling was ben ik in de auto gestapt en zijn we gaan rijden .
  Eenmaal aangekomen was ik blij verrast met de gekozen locatie Het Puch museum ! Na het museum grondig te hebben bekeken zijn we begonnen aan een rondrit op de klaarstaande mv,s . Met een brede smile van oor tot oor zijn we met z,n allen opgestapt en begonnen aan de rit door de polder en de omliggende dorpen. Het weer zat een beetje tegen maar dat maakte de lol die we hadden meer dan goed.

  Het was een zeer geslaagde dag .

 • We mochten op 23 maart als Puch en Tomosclub Nederland een goed verzorgde en bezochte Algemene Ledenvergadering bij je houden. Dus nogmaals dank en hulde.

 • Paulie en Wim:

  18 augustus 2013, een prachtige dag voor een rit op de Puch met vrienden!
  Zo’n 20 personen, we hebben een prachige rit door het Westland via Vlaardingen en Maassluis weer terug naar Wateringen gereden. Onderweg natuurlijk met pitstop en gezellig bijkletsen.
  We hadden er een barbecue bij toen we terug waren bij het Puch museum, daar kijk je je ogen uit zoveel Puchies bij elkaar en allerlei onderdelen en snuisterijen die erbij horen, een gezellige ruimte met bar en keuken.. een heerlijke BBQ maakte de dag compleet.
  Jan en Leo een fantastisch georganiseerde middag/avond zeer zeker aan te bevelen!!!

  Bedankt!!!

 • Ger en Anneke Hogervorst:

  Vorige zondag 18/08/2013, een hele leuke dag gehad met ondermeer een Puchrit, gereden over een mooie route. Het bijzondere aan deze dag was ook het weerzien van klasgenoten
  uit 1969 !!!
  Heel erg leuk en gezellig, als afsluiting een barbeque op een zonovergoten plek.
  Jan en Leo, bedankt voor deorganisatie en tot een volgende keer.

  Groeten Ger en Anneke

 • Bert en Corrie van Dreumel:

  Zondag 18 augustus hadden we een reünie van de LTS bij het puchmuseum in Wateringen. We werden ontvangen met koffie en thee en er was een eerste kennismaking. Wat was het leuk om iedereen weer te zien na zoveel jaren. Daarna gingen de mannen op een schakelbrommer en de dames op een puch maxi behalve Paulie die wilde het wel eens op een puch proberen wat haar goed is gelukt. We hadden een tocht van 50 km voor de boeg. We reden door het Westland en Midden Delfland, een prachtige route. Halverwege nog een stop gehad voor een borrel en daarna weer terug naar het puch museum waar ons een heerlijke barbecue stond te wachten. Het museum was ook erg leuk om te zien met al die onderdelen en brommers. We willen Jan en Leo hartelijk bedanken voor de goede georganiseerde dag. We hebben een fantastisch naar ons zin gehad.

  Bert en Corrie

 • harry en ank:

  Zondag 18 aug. was een geweldige dag, ter ere van 60ste verjaardag van Jan en tevens reünie Het begon met een hartelijk ontvangst bij Leo in zijn Puchmuseum. Met een gezellige groep een leuke puchtocht gemaakt door Midden-Delfland incl. tussenstop.We voelden ons weer 16 jaar oud. Aan het eind van de rit wachtte ons een heerlijke barbeque met de nodige drankjes erbij. Wij hebben een heerlijke dag gehad, mede door de goede organisatie van Jan en Leo, hartelijk bedankt, en zeker tot ziens voor een bezoek aan het museum en een puchrit

 • jan:

  Zaterdag 22 06-13 ter gelegenheid van mijn verjaardag 50 jaar een puchtocht
  aangeboden gekregen door mijn vrienden dus met zijn zessen een leuke tocht door
  het westland en midden delfland gemaakt was super en we voelden ons weer even 16.

 • Het rijden met de puchs was fantastisch!

  Ik zal, Piet “sappie” hierover aanspreken…

  Groet Jos vd Valk

 • Bert:

  dinsdag 18 september 2012

  Geweldige middag gehad met leuke tocht door het Westland.
  Even terug naar de sixties.
  Voelde me weer 16 jaar.
  Daarna in het museum onder het genot van een drankje de middag afgesloten.
  Ik kan alleen maar zeggen: “mannen bedankt”

 • adri van denderen:

  Vorige week weer heerlijk terug in de tijd op de Puch door het Westland
  Goed georganiseerd! Top !

 • arjo r:

  Supergave middag gehad, oude tijden herleven!
  Ik ga jullie site en adres doorgeven aan onze personeelsvereniging.

 • Jasper:

  De dames en heren van het oranje comite hebben op 7 september jl. een prachtige tour mogen en kunnen rijden op de oldtimers puch’s van Leo.
  Leo erg bedankt voor de mooie tour en het schitterende weer.(of hadden wij die meegenomen).
  Na afloop heerlijk BBQ en een wel verdiende lekker koud flesje.
  Hopelijk tot de volgende keer……..

  Groetjes Jasper

 • Ellen mol:

  Afgelopen vrijdag 7 sept. Hebben wij ( het oranje comité kwintsheul) ons jaarlijks uitje bij Leo Kester gehouden.
  Het was super mooi weer en we hebben een leuke tocht door het Westland gemaakt.
  Wel hadden we onderweg last van 2 lekke banden maar dat werd snel opgelost/ geplakt door Leo.
  Na het puch rijden hebben we heerlijk gegeten bij Leo en vrouw.
  Het was super!
  Heel hartelijk bedankt en tot ziens,
  Groetjes ellen mol

 • Hof:

  Leo, Jan en Bep,

  Het was vandaag helemaal super; oude tijden herleven, weer heerlijk brommert rijden en een mooie route. Voor herhaling vatbaar! Nu een lekker pilsje!

 • André:

  Vandaag met acht man een prachtige tocht gemaakt onder leiding van Jan en zijn collega. Puchies liepen allemaal als een kogel en de heren hadden ook nog voor veel zon gezorgd, waarvoor hulde!!
  Mannen, bedankt voor een stukje nostalgie; heerlijk om weer een paar uurtjes dat vrije gevoel te hebben.
  Groeten,
  André

 • super Leo bedankt, was een uitzonderlijke dag voor ons de ontvangst de lunch het weer en niet te vergeten de puchies waren top.
  Abraham heeft intens genoten en de andere waren even weer in hun jeugd terug gekeerd door jullie tweeen
  nogmaals bedankt voor de gezelligheid en zeker voor herhaling vatbaar en een goede referentie gaan we zeer zeker doen en doorgeven,Leo en broer( naam ben ik vergeten,sorry) thanks

  met vr gr Raymond Vandenberg, maart 2011

 • Marco:

  Ik sluit me helemaal aan bij Jan zijn reactie.

  Het was een geweldige belevenis, mooie route, leuke puch en veel te zien en te beleven onderweg.

  De begeleiding was goed en liet je lekker vrij om flink wat capriolen uit te halen.

  Zeker voor herhaling vatbaar.

  Dank je en tot ziens

  Groeten uit Delft.

 • Jan lispet:

  Dit,ja dit is een aanrader geweldig ik heb deze puch toer aan geboden gekregen van mijn broers en zwagers voor mijn 65ste verjaardag. Nou ik zal je vertellen ik voelde mij alsof ik weer 18 was en trouwens de rest van de ploeg waren ook weer net kleine kinderen zo geinig, het doet wat met je, jaren 60 ????
  En dan het puch museum prachtig wat een verzameling, super dit moet op zeker bewaard blijven, je kijkt je ogen uit, hele leuke en bijzondere attributen uit de gouden oude tijd.

  Succes en ik kom zeker een keer terug.

  Groeten Jan.

 • Marco:

  Het was een top dag !!!!

 • danny:

  beste heren van Kester

  zaterdag met de familie een ritje gedaan.
  het was super, echt iets wat je gedaan moet hebben.
  het was gezellig, en het rijden op de puch’s was erg leuk en
  een hele ervaring.

  heel erg bedankt
  en ik weet zeker tot snel
  dit wil je gewoon nog een keer mee maken

 • jan lispet:

  Dit, ja dit is een aanrader geweldig ik heb deze puch toer aan geboden gekregen van m’n
  broers en zwagers voor mijn 65e verjaardag.Nou ik zal je vertellen ik voelde mij alsof ik weer 18 was en trouwens de rest van de ploeg waren ook weer net kleine kinderen zo geinig het doet wat met je, Jaren 60 ????
  En dan het puch museum prachtig wat een verzameling, super dit moet op zeker bewaard
  blijven je kijkt je ogen uit hele leuke en bijzondere attributen uit de gouden oude tijd.
  succes en ik kom zeker terug groetjes Jan.

 • lsm:

  een must voor iedere jaren 60/70 ” oudere jongere” !!!! perfect geregeld, zoveel puch’s nog nooit bij elkaar gezien, ze rijden geweldig, oude tijden herleven in een bijpassende sfeer en behuizing!!! veel dank !!!

Leave a Reply

Links sidebar

ReserverenFotoboekGastenboekModellenMuseum